OnDeMove Stories

Vem passar TYR till?

Upp till 70% av våra kunder har tidigare haft hörapparat.

TYR är speciellt framtagen för en åldersnedsatt hörsel och passar dig som har en lätt till måttlig hörselnedsättning. 

Hur vet jag att jag har en lätt till måttlig hörselnedsättning då? Om du har en större hörselnedsättning än lätt till måttlig har du mycket stora svårigheter att höra i ett vanligt samtal med bara en person.

Eftersom hörselförstärkaren är förinställd för en åldersnedsatt hörsel behöver du inte prova ut den. Vid en åldersnedsatt hörsel har hörselkurvan ungefär samma karaktär. Skillnaden är att man har tappat hörseln i olika stor utsträckning. Med TYR justerar du istället volymen beroende på hur nedsatt din hörsel är. Bättre hörsel – levererat direkt hem till din brevlåda.

TYR passar dig som:

 • Tidigare provat ut hörapparat
  Många av våra kunder berättar att de aldrig blev vänner med sin hörapparat. Enligt undersökningar hamnar upp till 40% av alla hörapparater i ”byrålådan”.

 

 • Behöver ett komplement till din hörapparat
  TYR funkar utmärkt som ett komplement till din hörapparat. Våra kunder använder TYR i situationer där hörapparaten inte riktigt räckt till för dem. Till exempel när de går på föreställningar, är på middagar eller på föreningsmöten.

 

 • Bara vill använda hörhjälpmedel vid behov
  Vill du förstärka din hörsel när du upplever ett behov? Då är TYR perfekt. Använd hörselförstärkaren vid utvalda tillfällen när det är svårt att höra ordentligt. Som vid middagar, biobesök eller framför TV:n.

 

 • Är förstagångsanvändare av hörhjälpmedel
  Upplever du försämrad hörsel? Med TYR får du bättre hörsel direkt. Ett lättillgängligt hörhjälpmedel utan att du behöver tänka på väntetider till hörselkliniken. Upplev ett användarvänligt och enkelt hörhjälpmedel som vi levererar direkt hem till dig.

 

Hörselförstärkare TYR från OnDeMove hänger runt halsen
Upptäck hörselförstärkaren TYR.

Få bättre hörsel direkt! Beställ via vår webshop, eller ring 035 – 777 18 01.

Relaterade Stories