Hör det du vill – gör det du vill!

Bättre hörsel

Levererat direkt hem till din postlåda.
TYR
TYR

Åldersnedsatt hörsel? Ja, det är den hörselnedsättning som väldigt många har. Hörselkurvan har samma karaktär, men hörseln är försämrad i olika stor grad. Med hörselförstärkaren TYR bestämmer du volymen beroende på hur nedsatt din hörsel är. Därför behöver den inte provas ut eller anpassas via vården.

Njut av högsta ljudkvalitet oavsett var du är. Med ett enkelt knapptryck byter du program för att maximera din ljudupplevelse beroende på vilken miljö du är i.

Avancerad teknik –
superenkel att använda

Enkelt

Till skillnad från hörapparater behöver TYR ingen utprovning hos vården. Det är bara att beställa hem, sätta hörlurarna i öronen och trycka på ON.

Tre smarta program

Med ett enkelt knapptryck byter du program beroende på situation. Från hemmet till familjemiddagen och vidare till konserten. Inget krångel!

Smidigt

En TYR väger bara 39g och har ett uppladdningsbart batteri med en driftstid på upp till 45h. Svensk design och svensk kvalitet. Genomtänkt för dig och ditt liv.

Ulla Herbert, 81 år

”Jag har nog lagt ut över 15.000 kronor på hörapparater tidigare”

Med hörselförstärkaren TYR får du den allra senaste teknologin för hörhjälpmedel utan att behöva gå hemifrån. TYR levereras direkt hem till din postlåda.

För Ulla slår hörselförstärkaren TYR allt hon tidigare använt.

Bild på Ulla som recenserar samtalsförstärkaren TYR
OnDeMove hörselförstärkare TYR jämfört mot samtalsförstärkare och hörapparat

Vad är skillnaden

Hörselförstärkaren TYR, vanliga samtalsförstärkare eller hörapparat?

På insidan av TYR finns samma teknologi som i avancerade hörapparater och hörselförstärkaren har flera unika egenskaper.

Hörselförstärkaren TYR utmärker sig extra i sociala situationer. Med en räckvidd på upp till 20 meter för att plocka upp ljud och olika program beroende på miljö blir ljudupplevelsen något utöver det vanliga.

Plug & hear:

Avancerad teknik som är superenkel att använda

Häng TYR runt halsen, sätt i hörlurarna och tryck på ON. Svårare än så är det inte. Med en användarvänlig och enkel design ändrar du enkelt programinställning eller ljudvolym med bara ett knapptryck. Vår hörselförstärkare behöver ingen utprovning hos en hörselklinik. Du kan få bättre hörsel tillbaka direkt, bara genom att köpa hem den!

Hörselförstärkaren TYR fäst med clips på skjorta
TYR

Just nu!

Öppet köp i 30 dagar

Varför erbjuder vi 30 dagars öppet köp?
Vanligtvis erbjuds inte öppet köp på grund av hälso- och hygienskäl när det kommer till in-ear produkter. Vi vet att det är viktigt att få prova sitt hörhjälpmedel och erbjuder därför öppet köp även vid bruten förpackning.

Vilka situationer borde jag testa under dessa 30 dagar?
Hörselförstärkaren har tre olika program beroende på vilken situation du använder den i. Under dessa 30 dagar rekommenderar vi dig att testa TYR framför tv:n i programläge 1, på föreningsmötet i programläge 2 och på familjemiddagen i programläge 3.

Vad händer om jag vill använda öppet köp i 30 dagar och skicka tillbaks produkten?
Om hörselförstärkaren TYR inte är något för dig skickar du enkelt tillbaka produkten. Ett värdeminskningsavdrag på 450 kr kommer dock att dras eftersom produkten behöver återställas och delar behöver ersättas av hygienskäl.

Detaljerad information om att returnera din hörselförstärkare hittar du här.

Recensioner från användare av TYR

”Med TYR känner jag igen rösterna så som jag minns att de lät innan hörselnedsättningen. Nu känner jag igen barnens röst och skådespelares röster igen! Det gjorde jag aldrig med min hörapparat. Med hörselförstärkaren kan jag lyssna på musik, det gick aldrig med hörapparaten. Jag hör mycket bättre med TYR jämfört med hörapparaten. Den gör att jag hör vad alla runt bordet säger. Den är lätt och smidig att ta på sig och dessutom bra till telefonen för att förstärka ljudet när man pratar i telefonen. En oerhörd fördel är att den bara behöver laddas en gång i veckan. Mina hörapparater behövde jag ladda varje kväll.”

– May, 79 år, pensionär

”Jag har haft hörapparater länge, men varit missnöjd med dem. Den senaste jag hade var en av de bästa på marknaden – men jag blev aldrig vän med den. TYR har förbättrat min livskvalitet. Jag är en gladare person och kan vara mycket mer delaktig på viktiga möten. Jag är mycket förtjust i apparaten. Nu vill jag inte vara utan den.

– Ulla, 81 år, pensionär

Den rekommenderar jag. Mycket bra!”

– Nils-Gunnar, 74 år, pensionär

”Jag har gått till hörselvården i över tio år. Med TYR hör jag äntligen otroligt bra. TYR är mer än dubbelt så bra som mina hörapparater.”

– Gösta, 86 år, pensionär

”Har köpt denna TYR och är så nöjd. Idag när jag var ute hörde jag fågelkvitter som jag inte gjort på länge. Kan varmt rekommenderas. Även min familj är glada att jag köpt.”

– Barbro, 80 år, pensionär

”TYR använder jag framför tvn och i sociala sammanhang. Jag är väldigt nöjd med den. Jag behöver inte ha text-tv på längre och med TYR kan jag vara med i samtalen när vi har besök. Det är ett under! Tidigare har jag använt hörapparat. Jag är ganska rörd av att det fungerar så bra med TYR.”

– Knut, 69 år, pensionär

”Jag använder TYR vid TV tittande och när jag använder telefonen så kan jag prata via högtalare. Använder den också när jag får besök. TYR underlättar mycket i min vardag.”

– Thord, 69 år, pensionär

”Vi har i många år haft problem med att ha konversationer med min farfar pga hörsel och han har varit emot att skaffa en hörapparat. När vi firade hans 98 årsdag bestämde vi oss för att prova OnDeMove och vilken succé! Vi var sju personer runt matbordet och vi alla kunde ha en konversation, och farfar var hela tiden med att både skratta och besvara frågor. Något som inte gick tidigare!”

– Petter, anhörig och barnbarn till användare av TYR

”Mitt fyraåriga barnbarn har en ljus röst och tidigare har jag haft svårt att höra vad hon säger. Med TYR hör jag äntligen henne ordentligt.”

– Bengt, 90 år, pensionär

Jag är supernöjd med TYR. Med den hör jag mycket bra – ibland nästan lite för bra! Periodvis är det en plåga att använda hörapparaterna eftersom jag har hörselgångseksem, men här är TYR mycket bättre.”

– Kristina, 50 år, universitetslektor

”Jag använder TYR som komplement till min hörapparat. I stökiga och bullriga miljöer när min hörapparat inte riktigt räcker till.”

– Wojciech, 77 år, pensionär

”Hörselförstärkaren är helt avgörande för att jag ska klara mitt jobb. Det var dessutom tio år sedan jag hörde fågelkvitter innan jag använde TYR.”

– Jesper, 49 år, universitetsadjunkt

Tre smarta programval

Oavsett om du vill ta en promenad i den djupaste skogen och lyssna på fågelkvitter eller om du vill delta fullt ut i samtalen med familjen under söndagsmiddagen, så har TYR ett programval anpassat för att ge dig maximal ljudupplevelse. Inomhus som utomhus. Varje knapptryckning har en speciell ljudsignal som signalerar exempelvis vilket programval du byter till.

Programval 1 –

Perfekt för samtal eller tv-tittande

Program 1 är anpassat efter vanliga samtalssituationer eller tv-tittande. TYR kommer att fånga upp omgivningsljud i 360 grader. Luta dig tillbaka i soffan med familjen – nu kan alla lyssna på samma volym på tv:n och njuta av favoritprogrammet tillsammans!

Programval 2 –

Anpassat för föreläsning, teater, bio eller större möteslokaler

I program 2 ändrar mikrofonen riktningsverkan efter den befintliga lyssningsmiljön. Omgivningsljud kan fångas med en vinkel från 120 grader till 360 grader. Med vår hörselförstärkare TYR hör du enkelt allt på föreläsningen – utan att behöva koppla in någonting extra. TYR klarar av att anpassa sig efter situationen, utan att föreläsaren behöver en extra mikrofon.

Programval 3 –

Restaurang, kalas och familjemiddagar

När du befinner dig i riktigt bullriga miljöer som på restaurang eller kalas, kommer du älska program 3! Mikrofonernas riktningsverkan är enbart direktionell på 120 grader och alla algoritmer är inställda för tuffa lyssningsmiljöer där störande bakgrundsbuller behöver dämpas. Boka bord på stans nyaste restaurang och njut av maten, skratten och att delta i samtalen. En stökig omgivning är inga problem för hörselförstärkaren TYR.

Nyhet!

Abonnemang: 199 kronor i månaden

Äntligen erbjuder vi hörselförstärkaren TYR på abonnemang! Att ta hand om sin hörsel har aldrig varit enklare. För endast 199 kronor i månaden får du direkt bättre hörsel.

Abonnemang TYR 199 kronor

Hörselförstärkaren TYR – så funkar den

Maximal batteritid –
ström för en vecka

Trött på att byta batteri i din hörapparat? TYR är uppladdningsbar med en batteritid på upp till hela 45 timmar per laddning! Om du använder hörselförstärkaren hela dagarna innebär det att du bara behöver ladda den ungefär en gång i veckan. Den laddar supersnabbt så efter bara en och en halv timme är TYR på full styrka och redo att förstärka din hörsel igen. En batteriindikator visar tydligt när det är dags att ladda.

samtalsförstärkare

Ljud av högsta kvalitet

Med avancerad teknologi och anpassade algoritmer tar hörselförstärkaren hänsyn till din hörsel på bästa sätt. Det är det avancerade innehållet som är hemligheten till att du hör bättre med TYR. I alla situationer och miljöer.

Låt inget stoppa dig.
Allra minst du själv.

Över 18 % av befolkningen har någon form av hörselnedsättning. Ändå talar vi alldeles för lite om att höra dåligt och att använda hörselhjälpmedel är ofta förknippat med en stigmatisering. Vi tänker att hörhjälpmedel inte är konstigare än synhjälpmedel. Alltså som ett par glasögon. En accessoar och ett sätt att skapa personlighet, samtidigt som det skärper dina sinnen! Så förstärk din hörsel och låt inget stoppa dig från att gå på föreställningar och konserter. Eller ta en drink på den där nya stökiga baren.
om oss
made in Sweden

Utvecklad av Sveriges
främsta experter
inom teknisk audiologi

TYR använder avancerade audiologiska algoritmer för att maximera ljudupplevelsen. Hörselförstärkaren är utvecklad av svenska experter med flera års erfarenhet inom teknisk audiologi. Dessutom är hörselförstärkaren TYR utrustad med de senaste teknikerna inom området och tillverkas i Sverige. Upptäck hur det är att höra med full styrka igen!

Köp din TYR idag –
fri frakt och 30 dagars öppet köp!