OnDeMove Stories

En svensk hörselförstärkare – Made in Sweden

En svensk hörselförstärkare. Svensk innovation. På OnDeMove gör vi svensktillverkade hörselhjälpmedel. Utveckling, tillverkning och produktion sker på den svenska västkusten. Våra produkter är framtagna av svenska experter inom elektronik och audiologi, där vi har över 40 års erfarenhet. Ambitionen är att förverkliga idéer och skapa avancerade innovationer inom hörselhjälpmedel med svensk kvalitet.

Att vi tillverkar hörselhjälpmedlen i Sverige bidrar utöver en hög kvalitetsstandard också till hållbarhet ur ett miljöperspektiv. Våra hörselhjälpmedel utvecklar vi för att de ska hålla över tid.

Med utveckling, tillverkning och produktion inom Sverige har vi även möjlighet att fokusera på att arbeta nära dig som har en hörselnedsättning, med högsta prioritet att utveckla hjälpmedel som tar hörseln till nästa nivå. Vi finns nära dig om du vill ställa frågor och ge oss feedback, så att vi kan utveckla ännu bättre produkter i framtiden. Vi lovar att alltid lyssna på dig.

Hör det du vill – gör det du vill. Med svensk kvalitet.

Made in Sweden
made in Sweden

En svensk hörselförstärkare – upptäck TYR

Relaterade Stories

Vem passar TYR till?

Vem passar TYR till?

Med TYR behöver du ingen utprovning hos hörselvården och inga väntetider. Hörselförstärkaren är redan förinställd för en lätt till måttlig åldersnedsatt hörsel. Men hur vet du att TYR passar dig? Läs mer om TYR är en hörselförstärkare för just dig här.

läs mer