OnDeMove Stories

Varför du ska välja TYR som hörselförstärkare

Det finns många hörselhjälpmedel och hörapparater på marknaden. Att veta skillnaden utan att kunna prova är inte enkelt – därför erbjuder vi 30 dagars öppet köp när du köper vår hörselförstärkare TYR.

För oss är det viktigt att du blir nöjd och att vår samtalsförstärkare lever upp till dina förväntningar.

TYR

Unika egenskaper för hörselförstärkaren TYR

N

Adaptiv multimikrofonteknik

TYR märker av var ljudet kom ifrån och ser till att ljudupptagningen riktas åt det hållet. Smartare kan det inte bli!

N

Adaptiv brusreduktion

En brusreduktion vi inte sett tidigare på marknaden! TYR minimerar brus till fullo så att du kan fokusera på det viktiga. Bullriga miljöer är inget problem för din TYR.

N

Avancerad impulsljudsreduktion

Vem vill lyssna till höga porslinsljud vid middagen? Just sådana ljud ska inte förstärkas. TYR tar effektivt bort plötsliga korta och höga ljud. Äntligen en samtalsförstärkare som förstått vad du vill lyssna på och inte.

N

Adaptiv återkopplingsreduktion

För att du inte vill lyssna på rundgång. Med TYR såg vi till att applicera en adaptiv återkopplingsreduktion för att slippa just det.

N

Automatiskt miljöval

TYR känner av den ljudmiljö du befinner dig i och kopplar på sin smarta AI och algoritmer för att ge dig bästa ljudkvalitet där du är.

N

WDRC & overall AGC

WDRC (wide dymanic range compression) ger ett behagligare flöde av ljud. AGC (automatic gain control) bidrar till att högre ljudnivåer får mindre förstärkning och ger hörselförstärkaren en jämnare ljudnivå. Tidigare fanns dessa funktioner bara i hörapparater, men din TYR har det inbyggt!

N

Valbara användarprogram

TYR är den enda hörselförstärkaren där du får möjligheten att välja program. Då kan du maximera ljudet i alla miljöer. Ljudmiljön är inte detsamma när du ser på tv som när du är på en familjemiddag på restaurangen i stan. Genom att du väljer program efter miljö kan TYR leverera ljud i världsklass. Hörselförstärkaren TYR funkar lika bra oavsett om personen du samtalar med står precis bredvid dig eller längre bort.

N

Akustisk indikering för programval & volym

TYR är den enda hörselförstärkaren med akustisk indikering för inställningar. Det är enkelt att byta inställning – låt bara TYR hänga kvar runt halsen, gör ett knapptryck och låt ljudsignalerna guida dig. Fullständig kontroll och du behöver inte ens titta på en display. Dålig syn ska inte hindra dig från att veta vilken inställning du gjort.

N

Minsta & lättaste samtalsförstärkaren

Med sina lätta 39 gram är TYR den lättaste hörselförstärkaren på marknaden. Med högsta punkt om sju centimeter är det också en av de minsta. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att använda din TYR och ha den med dig hela dagen.

Relaterade Stories

Vem passar TYR till?

Vem passar TYR till?

Med TYR behöver du ingen utprovning hos hörselvården och inga väntetider. Hörselförstärkaren är redan förinställd för en lätt till måttlig åldersnedsatt hörsel. Men hur vet du att TYR passar dig? Läs mer om TYR är en hörselförstärkare för just dig här.

läs mer