OnDeMove hörselförstärkare TYR i ett privatare mobilsamtal

OnDeMove Stories

Hörhjälpmedel för telefon – förstärk samtalsljuden

Vill du ha ett hörhjälpmedel till din telefon där du får förstärkning av samtalsljudet? Med hörselförstärkaren TYR pratar du enkelt i telefon. Hör allt under telefonsamtalet utan ansträngning.

Ibland är det svårt att höra ordentligt i telefon varpå det blir svårt att kommunicera. Kanske är du i behov av ett hörhjälpmedel till telefon? När du använder hörselförstärkaren TYR förstärker du enkelt samtalsljuden, även via telefon.

Tillsammans med TYR förstärker du samtalsljuden från telefonen på något av följande sätt:

  • Högtalartelefon
    När du svarar i telefon justerar du till högtalarläge. Om det är du som ringer upp sätter du omgående telefonen på högtalare vilket gör att du direkt får en förstärkning av tonerna när samtalet kopplar fram. När du har telefonen i högtalarläge förstärker TYR automatiskt ljuden.
  • Privata samtal
    Om du önskar ett privatare samtal håller du din telefon upp och ner intill hörselförstärkaren. Då pratar du i telefonens mikrofon och ljudet från samtalet går in i hörselförstärkaren och du får en förstärkning.

Slutligen är det viktigt att du justerar volymen. Du höjer volymen på din hörselförstärkare på mittenknappen tills du får den förstärkning som du behöver.

Prata med barn och barnbarn – och hör allt som sägs med hörselförstärkaren TYR!

Hörhjälpmedel till telefonen. OnDeMove hörselförstärkare TYR vid ett mobilsamtal.

Relaterade Stories

Vem passar TYR till?

Vem passar TYR till?

Med TYR behöver du ingen utprovning hos hörselvården och inga väntetider. Hörselförstärkaren är redan förinställd för en lätt till måttlig åldersnedsatt hörsel. Men hur vet du att TYR passar dig? Läs mer om TYR är en hörselförstärkare för just dig här.

läs mer