OnDeMove Stories

”Jag har nog lagt ut över 15.000 kronor på hörapparater tidigare”

Ulla Herbert är 81 år gammal. När Ulla upptäcker sin hörselnedsättning får hon sitt första hörhjälpmedel. Hörapparater. Det är nu fyra år sedan.

Redan på 1960-talet börjar Ulla att arbeta för jämställdhet. Idag har hon ett engagemang i Internationella Kvinnoförbundet. Dessutom är Ulla en aktiv politiker.

– TYR slår allt som jag tidigare har använt. Jag har nog lagt ut över 15 000 kronor på hörapparater tidigare under åren, men inget har funkat lika bra som TYR. För mig, som ofta sitter i både stora och mindre möten, passar den perfekt och är ett fantastiskt hjälpmedel. TYR är en oerhörd hjälp i vardagen, säger Ulla.

Det är inte ovanligt att få betala privat för hörapparater om man önskar den senaste, bästa och mest avancerade. Precis som Ulla är det många som upplever att hörapparater inte räcker till i sociala sammanhang. Oavsett om man har enklare eller mer avancerade hörapparater.

Hörselförstärkaren TYR är framtagen speciellt för sociala situationer. Inuti hörselförstärkaren gömmer sig en mängd algoritmer. Och med TYR får du en räckvidd att ta upp ljud från upp till 20 meters avstånd. Eftersom du placerar hörselförstärkaren TYR på bröstet skapar det andra förutsättningar för betydligt mer hörselkraft. Här kan du läsa mer om unika funktioner i TYR mot andra hörhjälpmedel.

– Oj, vad den underlättar min vardag. Nu släpper jag den aldrig! Den är det bästa hörselhjälpmedlet jag har haft, säger Ulla.

Bild på Ulla till recension av hörselförstärkaren TYR. Tidigare använde Ulla hörapparater.

Gör som Ulla - upptäck hörselförstärkaren TYR

Relaterade Stories

Du behöver inte gå till vården

Du behöver inte gå till vården

Du behöver inte gå till vården för att prova ut hörselförstärkaren TYR. Hur kommer det sig att hörselförstärkaren fungerar utan ett besök hos vården? Låt oss berätta varför hörselförstärkaren funkar så bra utan varken hörseltest, anpassning eller utprovning i vården.

läs mer
”Helt avgörande för att jag ska klara mitt yrke”

”Helt avgörande för att jag ska klara mitt yrke”

Med en räckvidd på upp till 20 meter underlättar hörselförstärkaren vardagen för Jesper. I sin roll som föreläsare är det viktigt att kunna kommunicera med studenterna utan problem. Se honom berätta om sin hörselnedsättning och hur hörselförstärkaren hjälpt honom i videon här.

läs mer