OnDeMove Stories

”Jag har nog lagt ut över 15.000 kronor på hörapparater tidigare”

Ulla Herbert är 81 år gammal. När Ulla upptäcker sin hörselnedsättning får hon sitt första hörhjälpmedel. Hörapparater. Det är nu fyra år sedan.

Redan på 1960-talet börjar Ulla att arbeta för jämställdhet. Idag har hon ett engagemang i Internationella Kvinnoförbundet. Dessutom är Ulla en aktiv politiker.

– TYR slår allt som jag tidigare har använt. Jag har nog lagt ut över 15 000 kronor på hörapparater tidigare under åren, men inget har funkat lika bra som TYR. För mig, som ofta sitter i både stora och mindre möten, passar den perfekt och är ett fantastiskt hjälpmedel. TYR är en oerhörd hjälp i vardagen, säger Ulla.

Det är inte ovanligt att få betala privat för hörapparater om man önskar den senaste, bästa och mest avancerade. Precis som Ulla är det många som upplever att hörapparater inte räcker till i sociala sammanhang. Oavsett om man har enklare eller mer avancerade hörapparater.

Hörselförstärkaren TYR är framtagen speciellt för sociala situationer. Inuti hörselförstärkaren gömmer sig en mängd algoritmer. Och med TYR får du en räckvidd att ta upp ljud från upp till 20 meters avstånd. Eftersom du placerar hörselförstärkaren TYR på bröstet skapar det andra förutsättningar för betydligt mer hörselkraft. Här kan du läsa mer om unika funktioner i TYR mot andra hörhjälpmedel.

– Oj, vad den underlättar min vardag. Nu släpper jag den aldrig! Den är det bästa hörselhjälpmedlet jag har haft, säger Ulla.

Bild på Ulla till recension av hörselförstärkaren TYR. Tidigare använde Ulla hörapparater.

Gör som Ulla - upptäck hörselförstärkaren TYR

Relaterade Stories

Vem passar TYR till?

Vem passar TYR till?

Med TYR behöver du ingen utprovning hos hörselvården och inga väntetider. Hörselförstärkaren är redan förinställd för en lätt till måttlig åldersnedsatt hörsel. Men hur vet du att TYR passar dig? Läs mer om TYR är en hörselförstärkare för just dig här.

läs mer